Amazon Veet Quiz Answers – Win Rs.10,000

AMAZON VEET DAILY QUIZ , AMAZON APP QUIZ CONTEST ANSWERS, AMAZON TODAY 19TH MARCH 2020 QUIZ ANSWERS

AMAZON IS BACK WITH ANOTHER QUIZ CONTEST ‘AMAZON TODAY QUIZ CONTEST’ IN WHICH USERS HAVE TO ANSWER THE QUESTIONS AND STAND A CHANCE TO WIN RS 15000 PAY BALANCE. ALL AMAZON QUIZ ANSWERS FOR 19TH MARCH 2020 UPDATED BELOW. OFFER IS VALID FOR ALL AMAZON USERS. READ AND FOLLOW BELOW MENTION STEPS TO AVAIL AMAZON QUIZ CONTEST.

Amazon veet Quiz Answers:

Amazon Pay Quiz Answers 

Q1. Is Veet dermatologically tested?

Answer – Yes

Q2. According to the video, Veet is your ‘___ salon’. Fill in the blanks.

Answer – 5 Minutes

Q3. Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?

Answer – All of the Above

Q4. Veet cream comes with a Spatula for easy application. True or False?

Answer – True

Q5. Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well

Answer – Shraddha Kapoor

Amazon daily Today’s Quiz Contest Terms:

  1. THIS CONTEST WILL COMMENCE ON 19TH MARCH 2020 FROM 8:00:00 A.M. (IST) TO 12:59:59 P.M. (IST) (“CONTEST PERIOD”) 
  2. IN ORDER TO BE ELIGIBLE FOR THE CONTEST, DURING THE CONTEST PERIOD YOU MUST SIGN-IN TO OR SIGN-UP FROM AN ACCOUNT ON THE AMAZON.IN APP (“AMAZON.IN APP”).
  3. ONCE YOU HAVE SIGNED-IN TO THE AMAZON.IN APP, YOU CAN PARTICIPATE BY NAVIGATING TO THE PAGE WHERE 5 (FIVE) QUESTIONS WILL BE POSTED DURING THE ENTIRE CONTEST PERIOD.
  4. THEREAFTER, IF YOU ANSWER ALL THE QUIZ QUESTIONS CORRECTLY, YOU WILL BE ENTITLED TO A LUCKY DRAW WHICH WILL BE CARRIED OUT AMONGST PARTICIPANTS WHO HAVE ANSWERED THAT PARTICULAR QUESTION CORRECTLY.
  5. THE DRAW OF LOTS WILL BE CARRIED OUT DURING THE CONTEST PERIOD FOR THE QUESTIONS AND A TOTAL OF 1 PARTICIPANT WILL BE SELECTED AS WINNERS BY A RANDOM DRAW OF LOTS.
  6. THE DECLARED LUCKY WINNER(S) WILL BE ELIGIBLE FOR WINNING RS 15000 PAY BALANCE

**MORE AMAZON QUIZ ANSWERS**

Amazon Redmi 8A Dual Quiz Answers

ANSWER THE QUESTIONS AND STAND A CHANCE TO WIN REDMI 8A DUAL

QUESTION 1:- WHAT IS THE BATTERY CAPACITY OF REDMI 8A DUAL?
ANSWER:- 5000MAH

QUESTION 2:- WHAT COLORS DO THE REDMI 8A DUAL COME IN?
ANSWER:- ALL OF THE ABOVE

QUESTION 3:- DOES REDMI 8A DUAL SUPPORT DUAL VOLTE?
ANSWER:- YES

QUESTION 4:- WHICH QUALCOMM SNAPDRAGON PROCESSOR USED IN REDMI 8A DUAL?
ANSWER:- QUALCOMM SNAPDRAGON 439

QUESTION 5:- WHAT IS THE MAXIMUM MEMORY VARIANT AVAILABLE IN REDMI 8A DUAL?
ANSWER:- 32 GB

Amazon Oppo Reno3 Pro Quiz Answers

ANSWER THE QUESTIONS AND STAND A CHANCE TO WIN OPPO RENO 3 PRO

QUESTION 1:- WHICH OF THESE IS A UNIQUE FEATURE OF THE OPPO RENO3 PRO?
ANSWER:- WORLD’S FIRST 44MP DUAL PUNCH HOLE CAMERA

QUESTION 2:- HOW MUCH IS THE DIGITAL ZOOM FOR OPPO RENO3 PRO?
ANSWER:- 20X ZOOM

QUESTION 3:- HOW MANY REAR CAMERAS ARE PRESENT IN OPPO RENO3 PRO?
ANSWER:- 4

QUESTION 4:- THE OPPO RENO3 PRO COMES WITH A _______ DISPLAY. FILL IN THE BLANKS?
ANSWER:- 6.4 INCH SUPER AMOLED FULL SCREEN DISPLAY

QUESTION 5:- WHICH OF THESE IS NOT CAMERA FEATURE OF THE OPPO RENO3 PRO’S CAMERA?
ANSWER:- X-RAY VISION

RECENT POST-

AMAZON DAILY QUIZ

OYO Q QUIZ ANSWER

AMAZON SAKELI QUIZ

LG W3 PRO QUIZ ANSWERS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top