Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 20th March 2020 : Win Amazon Alwxa Eco Show

Amazon daily Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 20th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Exciting Prizes. All Amazon Quiz Answers For 20th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon daily Quiz Answers:

Amazon Alexa Eco Show Quiz Answers


Q1. Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?
ans- Malaysia


Q2. Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?
ans- Federation Cup

Q3. Which country became the first in the world to make public transport free?
ans- Luxembourg

Q4. For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?
ans- Mars


Q5. Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?
ans-DY Patil



Amazon daily Today’s Quiz Contest Terms:

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:This Contest will commence on 20th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes

 **More Amazon Quiz Answers**

Amazon Redmi 8A Dual Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Redmi 8A Dual

Question 1:- What is the battery capacity of Redmi 8A Dual?
Answer:- 5000mAh

Question 2:- What colors do the Redmi 8A Dual come in?
Answer:- All of the above

Question 3:- Does Redmi 8A Dual Support Dual volte?
Answer:- Yes

Question 4:- Which Qualcomm Snapdragon Processor used in Redmi 8A Dual?
Answer:- Qualcomm Snapdragon 439

Question 5:- What is the maximum memory variant available in Redmi 8A Dual?
Answer:- 32 GB Amazon Oppo Reno3 Pro Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Oppo Reno 3 Pro

Question 1:- Which of These is a Unique feature of the OPPO Reno3 Pro?
Answer:- World’s First 44MP Dual Punch Hole Camera

Question 2:- How much is the Digital zoom for OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 20x Zoom

Question 3:- How many Rear Cameras are present in OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 4

Question 4:- The OPPO Reno3 Pro comes with a _______ Display. Fill in the Blanks?
Answer:- 6.4 inch Super AMOLED Full Screen Display

Question 5:- Which of these is NOT Camera Feature of the OPPO Reno3 Pro’s Camera?
Answer:- X-Ray Vision Amazon Samsung Galaxy S20 Quiz Answers
Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy S20

Question 1:- Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?
Answer:- Space zoom

Question 2:- __ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture. What is it called?
Answer:- 8K Video snap

Question 3:- Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?
Answer:- 5000 mAh

Question 4:- Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?
Answer:- 108MP

Question 5:- Samsung S20 has refresh rate of 120Hz. The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture
Answer:- True 

more quiz answer-

amazon daily quiz

oyo q quiz

amazon oneplus tv quiz

fossil leather bag quiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top