Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 22nd March 2020: Win Apple iPhone XR


Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 22nd March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Apple iPhone XR. All Amazon Quiz Answers For 22nd March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Answers:

Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers [22nd March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Apple iPhone XR

Q1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?
Ans- SpaceX

Q2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?
Ans- Corporates

Q3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won the America’s Got Talent: The Champions season 2 finale?
Ans- V.Unbeatable

Q4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?
Ans- Beth Mooney

Q5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live action adaptation of which famous Disney animated feature?
Ans- Mulan

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 22nd March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Apple iPhone XR

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True

Question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

recent post-

amazon daily quiz

oyo q quiz

gopro

suella braverman quiz amazon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top