Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 24th March 2020: Win Bose Sound Touch 20 Speakers

Amazon daily Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 24th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Bose Sound Touch 20 Speakers. All Amazon Quiz Answers For 24th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Answers:

Amazon Bose Sound Touch Speakers Quiz Answers [24th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Bose Sound Touch 20 Speakers

Question 1. In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?
Answers – Chris Pratt

Question 2. President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?
Answers – Chief Information Commissioner

Question 3. The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honour of which NBA legend?
Answers – Kobe Bryant

Question 4. To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion plus loss, in part due to collapse of oil prices?
Answers – Jack Ma

Question 5. Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?
Answers – Saheli

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 24th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 50000 Pay Balance

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True
question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

Amazon Quiz February 2020 Winners List

recent post-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top