Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 21st March 2020: Win Samsung Galaxy Watch

Amazon daily Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 21st March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Samsung Galaxy Watch. All Amazon Quiz Answers For 21st March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon daily Quiz Answers:

Amazon Samsung Galaxy Watch Quiz Answers [21st March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Samsung Galaxy Watch

Q1. The Indian government recently launched a mobile application ‘Humsafar’ to facilitate doorstep delivery of what?
Ans- Fuel

Q2. To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet ’Father’s Day comes early’?
Ans- Angrezi Medium

Q3. On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honorary General of the Nepal Army?
Ans- General Bipin Rawat

Q4. Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?
Ans- Gairsain

Q5. Which acclaimed actor plays the lead role in the movie ‘Kaamyaab’ about an actor Sudheer who comes out of retirement?
Ans- Sanjay Mishra

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 21st March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy Watch

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True

Question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

recent post-

amazon daily quiz

amazon quiz

gopro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top