Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 17th March 2020: Win GoPro Hero 8

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 17th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win GoPro Hero 8. All Amazon Quiz Answers For 17th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Answers:

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers [17th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win GoPro Hero 8

1) Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?
Ans – Assembler

2) Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?
Ans – Disney

3) Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?
Ans – Bengal

4) Which is the first commercial space tourism company to go public?
Ans – Virgin Galactic

5) The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?
Ans – Elephant

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 17th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning GoPro Hero 8

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Redmi 8A Dual Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Redmi 8A Dual

Question 1:- What is the battery capacity of Redmi 8A Dual?
Answer:- 5000mAh

Question 2:- What colors do the Redmi 8A Dual come in?
Answer:- All of the above

Question 3:- Does Redmi 8A Dual Support Dual volte?
Answer:- Yes

Question 4:- Which Qualcomm Snapdragon Processor used in Redmi 8A Dual?
Answer:- Qualcomm Snapdragon 439

Question 5:- What is the maximum memory variant available in Redmi 8A Dual?
Answer:- 32 GB

Amazon Oppo Reno3 Pro Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Oppo Reno 3 Pro

Question 1:- Which of These is a Unique feature of the OPPO Reno3 Pro?
Answer:- World’s First 44MP Dual Punch Hole Camera

Question 2:- How much is the Digital zoom for OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 20x Zoom

Question 3:- How many Rear Cameras are present in OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 4

Question 4:- The OPPO Reno3 Pro comes with a _______ Display. Fill in the Blanks?
Answer:- 6.4 inch Super AMOLED Full Screen Display

Question 5:- Which of these is NOT Camera Feature of the OPPO Reno3 Pro’s Camera?
Answer:- X-Ray Vision

Amazon Samsung Galaxy S20 Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy S20

Question 1:- Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?
Answer:- Space zoom

Question 2:- __ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture. What is it called?
Answer:- 8K Video snap

Question 3:- Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?
Answer:- 5000 mAh

Question 4:- Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?
Answer:- 108MP

Question 5:- Samsung S20 has refresh rate of 120Hz. The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture
Answer:- True

recent post-

amazon daily quiz

oyo q quiz

lg w3 pro quiz answers

fiio x11 amazon quiz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top