Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 12th March 2020: Win Rs 10000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 12th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Rs 10000 Pay Balance. All Amazon Quiz Answers For 12th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon daily Quiz Answers:

Amazon Pay Quiz Answers [12th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.
Answers – Sophia


Question 2. Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?
Answers – Egypt


Question 3. India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?
Answers – Goa


Question 4. Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?
Answers – Colgate


Question 5. Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?
Answers – Pragyan Ojha

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 12th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 10000 Pay Balance

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Samsung Galaxy S20 Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy S20

Question 1:- Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?
Answer:- Space zoom

Question 2:- __ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture. What is it called?
Answer:- 8K Video snap

Question 3:- Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?
Answer:- 5000 mAh

Question 4:- Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?
Answer:- 108MP

Question 5:- Samsung S20 has refresh rate of 120Hz. The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture
Answer:- True

Amazon Skagen Holi Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Skagen Watch

Question 1:- Which country is the mentioned below the brand name Skagen in the video?
Ans: Denmark

Question 2:- In the video, which color watches were shown?
Ans: Blue and Red

Question 3:- Which range of Skagen watches is featured in the video?
Ans: Aaren Kulor

Question 4:- All Skagen watch faces in the video show the same time. What time do they show?
Ans: 10:10

Question 5:- Skagen is a brand owned by which of the following watch companies?
Ans: Fossil

recent post-

amazon daily quiz

oyo q quiz answer

amazon quiz time

fossil leather bag quiz

amazon iphone xs quiz answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top