Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 25th March 2020: Win Oppo Reno 2 F

Amazon daily Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 25th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Oppo Reno 2 F. All Amazon Quiz Answers For 25th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon daily Quiz Answers:

Amazon Oppo Reno 2 F Quiz Answers [25th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Oppo Reno 2 F

1) The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?
Ans – lettuce

2) On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?
Ans – Harmanpreet Kaur

3) The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?
Ans – diamond

4) A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia __’ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?
Ans – Lady Gaga

5) Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?
Ans – Anigra Dhar

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 25th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Oppo Reno 2 F

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True

Question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

Amazon Mivi Duopods Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Mivi Duopods M40

Question 1:- The DuoPods M40 are the latest edition of wireless headsets, launched recently by Mivi.
Answer:- True

Question 2:- Which famous Youtuber is the Brand Ambassador for Mivi DuoPods M40?
Answer:- Bhuvan Bam

Question 3:- Does the Mivi Duopods M40 support Bluetooth 5.0?
Answer:- Yes

Question 4:- Which of the following is NOT a feature of the Mivi Duopods M40?
Answer:- Can bake Pizzas

Question 5:- Mivi Duopods M40 comes in which of these colors?
Answer:- Black

Amazon Quiz February 2020 Winners List

recent post-

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top