Amazon daily Quiz Contest All Answers Today 23rd March 2020: Win Rs 50000 Pay Balance


Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 23rd March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Rs 50000 Pay Balance. All Amazon Quiz Answers For 23rd March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon daily Quiz Answers:

Amazon Pay Quiz Answers [23rd March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Rs 50000 Pay Balance

Q1. The Union Civil Aviation Ministry has lifted up restrictions to allow Indian airlines to provide what service to all its passengers?
Ans- In-flight Wi-Fi

Q2. Tintin Eleonora Emman is the middle name of which famous activist?
Ans- Greta Thunberg

Q3. After PM Narendra Modi and Rajinikanth, which actor is set to feature in an edition of ace adventurer Bear Grylls’s ‘Man vs Wild’ show?
Ans- Akshay Kumar

Q4. Which English Premier League team’s 44-game unbeaten run came to an end after suffering a 3-0 defeat at Watford on February 29th?
Ans- Liverpool

Q5. Indian tycoon Yusuff Ali, has become the first Indian to receive Saudi Arabia’s premium residency. He is which company’s
chairman?
Ans- Lulu Group

Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 23rd March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 50000 Pay Balance

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True

Question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

Amazon Mivi Duopods Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Mivi Duopods M40

Question 1:- The DuoPods M40 are the latest edition of wireless headsets, launched recently by Mivi.
Answer:- True

Question 2:- Which famous Youtuber is the Brand Ambassador for Mivi DuoPods M40?
Answer:- Bhuvan Bam

Question 3:- Does the Mivi Duopods M40 support Bluetooth 5.0?
Answer:- Yes

Question 4:- Which of the following is NOT a feature of the Mivi Duopods M40?
Answer:- Can bake Pizzas

Question 5:- Mivi Duopods M40 comes in which of these colors?
Answer:- Black

recent post-

Amazon Quiz February 2020 Winners List

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top